vineri, 25 martie 2011

Cateodata mai si plangi!

Azi va povestesc o noua incredibila situatie in care am fost pusa azi! Dupa de ca am muncit o luna si ceva la un proiect pentru bio la scoala totul a iesit destul de ok... macheta, prezentari powerpoint , afise, pliante, spot publicitar.. etc... Am fost lider la echipa mea... am pus suflet si m-am consumat atat pentru acel proect incat m-am si imbolnavit... Ajungand azi sa il prezentam in fata clasei si sa imi zica profa in fata "Ca mai bine nu faceati nimic! Blogu nu e prea cine stie ce! Doar titlul e de el! Iar macheta aia a voastra nu e prea sclipitoare!"  Vreau sa zic k la macheta aia am muncit imediat dupa 7 ore de stat la scoala, adica de la 3 la 8 la ea... MAcheta! gandtitiva ca eu de la 10 dim pana la 8 seara nu am mancat nimic... Am vrut sa o scuip in fatza pe profa .. ma jur... altii nu facusera nimic..... am plecat de la scoala si de la 11 la 3 am plans continuu. E normal? si spunetimi va rog si mie daca arata chiar atat de rau macheta! Tinant cont ca animalutele sunt facute din plastelina iar copacii din sarma si hartie creponata[ sarma nu ne-a taiato nimeni] noi am facut totul! [plus costurile pentru proiect de care nici nu mai pomenesc] toate pentru un 10 si mi l-a pus si in scarba si mi-a zis k nu il merit!!!!! E normal?

7 comentarii:

  1. La Machetă nu ştiu ce să zic, pentru că nu ştiu ce TEMĂ ai avut. Dacă vorbeşti despre blog, care Blog ? Acesta ? Eu spun că acest Blog este OK ! Doar că trebuie susţinut MAI DES prin articole. Adică să fie mai activ ! Şi vor veni şi comentariile !
    Între timp, pentru aţi face "rost" de experienţă, mergi pe la alţi bloggeri, citeşte atentă, comentează DOAR pe subiectul temei citite şi cât mai scurt ! Revii după "o vreme" să vezi dacă ai primit răspuns şi dai replică la replică. Apoi, când ACOLO eşti suficient de cunoscută, poţi să "te abaţi" un picuţ de la temă !
    Profa trebuie ASCULTATĂ şi RESPECTATĂ ! Există tot felul de "metode" de predare ! Nu poţi să ştii TU, cel implicat în aplicarea metodei, de ce a fost aleasă "o metodă" şi nu "altă metodă". Contează răspunsul tău ACTIV şi Pozitiv ! Nu acel răspuns ... "înfuriat" !
    OK ! Continuă ! "Niet OK !" ~ Continuă !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah ! Cred că te referi la Banner-ul pentru CAMPANIE (pe coloana Gadget) !!?
    Mie mi se pare BUN !
    Am vrut să-l preiau, dar nu am acum timp ... să verific despre ce-i vorba !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Ziua !
    Am revenit AZI: 28 Iulie 2011 !
    Nu mi-ai răspuns la comentarii !
    Ţi-ai abandonat proiectul !
    Eşti puţin (proporţia şi-o cunoaşte fiecare !) delăsătoare, fără supărare !
    Înveţi să te cunoşti pe tine însuţi, să-i cunoşti şi pe "alţii", continuând să Postezi în Blogurile tale !

    Proiectul nu trebuie abandonat:
    este ca un copil ... vreţi să-l lăsaţi ORFAN ? Este prea mic pentru a supravieţui !
    ~
    Cornelius, :)
    PS: înseamnă că "profa" A AVUT DREPTATE ?!! ~,

    RăspundețiȘtergere
  4. Proiectul s-a terminat.... a ramas doar blogul... profesoara nu a ales proiectul nostru sa mearga mai departe si ne-a spus sa ne oprim! Imi pare rau:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună Ziua !
    Nu-i nimic. Ar fi trebuit să continui pentru propria experienţă: ai fi aflat astfel, ce alte obstacole ai fi întâmpinat şi "măsurile pe care le-ai fi luat" pentru ca să le depăşeşti !
    "A rămas doar Blogul" !! ... ?
    EŞTI SIGURĂ ??? Doar ... atât a rămas ?
    Acest comentariu pe care tocmai îl citeşti, ÎŢI APARŢINE ? Este cumva ... "al tău" ??
    ~
    Nimic din ceea ce fac Oamenii, cât de mărunt ar fi, NU RĂMÂNE FĂRĂ URMĂRI !!!
    ~
    Pe "Trăieşte clipa!" ai 162 de "accesări", cu toate că ai 4 MEMBRII IMPORTANŢI ai Blogosferei, care te aşteaptă cu articole ! Vor să vadă cum evoluezi în continuare, căci ... promiteai "ceva bun", ceva Benefic !
    De ce te-ai "moleşit" ?
    Dincolo, pe "Suflet pentru natură!" ai 1245 de accesări de pagină ! Cine crezi că a făcut acele accesări ?
    Emm", sau "LepardaM" pe care nimeni nu-i mai găseşte, oricâte clic-uri ar da pe "Avatarul" lor (două semne de exclamare, pe fond bleu şi violet ?)
    Chiar nimic (NIMIC ?) nu reprezintă ... acel Banner, pentru tine (nu pentru "ceilalţi colegi" !), ştiind că el se află ... şi pe Blogul meu, aproape "IMEDIAT" de cum a apărut ?
    Proiectul tău, apărut din Inimi curate (de Copil !! ~ inima ta şi a colegilor tăi) şi care viza ... [Sănătatea Planetei], nu trebuie lăsat să moară !
    "Profa" voastră ... nu trăieşte pe această Planetă ? Sau poate vrea ca Planetă ... "să se sufoce" ?!!
    Iată ce aţi afirmat:

    "Noi suntem un grup de 5 eleve de la C.N. Mihai Eminescu Suceava:

    Savuca Alexandra: 15 ani
    Bogdan Laura: 15 ani
    Hritcu Cosmina: 15 ani
    Leparda Miruna: 15 ani
    Chirila Rut: 15 ani

    Impreuna realizam un proiect pentru scoala cu scopul de a atrage atentia oamneilor la animalele pe cale de disparitie din intreaga lume si la non-distrugerea habitatelor acestora! Va invitam sa va alaturati noua pentru a sustine campania online!"
    ~
    Dacă ai rămas "singură" (?) ... CONTINUĂ !!!
    Te rog frumos, nu te opri !
    ~
    Cornelius, :) (la 5 August 2011 ~ 18:11)

    RăspundețiȘtergere
  6. OK ! Dacă tot este "vizibil după aprobare", te rog, acest comentariu ... nu-l laşi să treacă: aţi făcut o greşeală GRAMATICALĂ pe Banner !
    ~
    Compară Bannerul cu Afişul Oficial !
    ~
    Primele 5 articole ale Blogului Suflet pentru natură! nu sunt de nota 10, nici de 10 cu Felicitări ! Ele sunt de invidiat chiar şi pentru un blogger "cu vechime", care ... s-ar mândri cu ele !
    Observ că sunt semnate de tine ! Posibil însă, ca ele să fie RODUL unei Munci în Colectiv !
    Avându-le drept exemplu, poţi CONTINUA pe aceeaşi "linie", iar "modificările majore" vor apărea pe parcurs ... fără să le bagi în seamă !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cornelius iti multumesc pentru incurajari ai dreptate si tu, voi mai lucra si pe celalat blog si voi reusi macar sa atrag atentia oamenilor! Alle:X

    RăspundețiȘtergere