vineri, 5 august 2011

Copilarie?!?!!?

Buunaaaa! Azi am fost la un concert si am vazut ceva practic inuman[aproape]. In ziua de azi daca ai 9 ani esti cool, trebuie sa bei alcool si in special nu esti cool daca nu fumezi! Am vazut fete de 8-9 ani cu fuste mini dadeau bine din fese si erau pana la buricul meu de inalte machiate bine zici ca aveau 19 ani.... baietii cu replicide genul " coa** e concert bagami-as p***" si plini de muschi cu tigara in gura si doza de skoll in mana! Mi se pare anormal, oare parintii lor nu vad ce e cu copiii lor? Eu la 9 ani nu stiam nici macar de concerte... de calculator de unde.. invatat. Ei nimic, astea sunt fumate deja...Ce mi-as dori si eu sa am 9 ani si sa ma duc in parc sa ma joc, sa ma dau pe topogan, sa jos Baba-Oarba si alte jocuri. Voi nu?

3 comentarii:

  1. cred ca fiecare si-ar dori acest lucru, dar timpul a trecut deja...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu destule situatii din astea... Ai dreptate in ceea ce spui dar din pacate suntem prea putini cei care inca mai gandim asa...:((

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai totală dreptate. Mă închin când văd ce comportament au copiii din ziua de azi. Nu degeaba s-a ales praful şi de învăţământ.. pentru că acum niciun elev nu mai stă să citească o carte, mai bine ia rezumatul „de pe net”..

    RăspundețiȘtergere